УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

Съществуват няколко варианта за плащане на вашите поръчки.

  • Можете да платите поръчките си с Кредитни или Дебитни карти издадени от VISA, MasterCard и други известни издатели на разплащателни карти.
  • Можете да платите поръчки изпълнени чрез услугата “Наложен платеж” с кредитни и дебитни карти, чрез мобилните пос терминали на куриерите.
  • Можете да платите поръчките си и в брой при доставка на служителите на куриерската компания.

Имате правото на безплатна услуга “Преглед и тест”. Чрез нея можете да се възползвате и в рамките на 10 минути от доставянето на поръчките ви, можете да ги прегледате и тествате в присъствието на служител от куриерската компания. След което, можете да ги запазите или върнете. В случай че решите да върнете поръчката си, моля извършете процедурата “Връщане на стока”. Връщането трябва да се направи за сметка на Клиента.

Доставката обикновено се извършва за 2-3 работни дни, стига продуктът е наличен в склада на Продавача. В случаи на големи намаления или промоции е възможно някои доставки да бъдат забавени до 14 работни дни.

Стандартната цена за доставка е около 7 лева за малки поръчки (без стойността на услугата “Наложен платеж”). За по-големи поръчки, цената е съобразена с условията на куриерските фирми, с които работим.

След като поръчате, избраните от вас продукти са запазени в системата и изпратени за физическа проверка от служителите на Търговеца.

Извършването на поръчка чрез сайта на Моушънспортс ООД www.motionsports.bg не гарантира наличието на всички продукти на склад в България.

Гарантираме Ви, че непрекъснато работим за подобряването на системата ни и за подобряването на програмите за управление. Качеството на услугите, които предлагаме е с приоритет номер 1.

Подробности за наличността на продуктите и текущото състояние на Вашата поръчка може да получите на 088 883 9992.