ПРОЦЕДУРА ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА СТОКА

Клиентът има право да върне артикул в срок не по-дълъг от 14 дни от датата на получаване на поръчката. В този случай Купувачът е необходимо да се обади на 088 883 9992, за да информира за намерението си и причините. След това пратката трябва да бъде изпратена обратно, заедно с попълнен Формуляр за връщане (замяна) на продукт, с куриер, на адреса посочен във Формуляра.

Моушънспортс ООД възстановява платените от Клиента суми, като използва същия начин на плащане, използван при доставката. Моля да имате предвид, че всички банкови такси и комисионни, дължими във връзка с възстановяване на сумата по чуждестранна банкова сметка, са за сметка на Клиента.

Разходите за връщане на продукти са за сметка на Клиента, като за целта се използва  куриерска фирма Еконт. Стоката трябва да бъде изпратена на адрес: гр. София 1202, ул. Братя Миладинови 100, Моушънспортс ООД с опция “Преглед и тест”.

Връщането (замяната) се допуска при следните условия:

  • Стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети (не  махнати), придружена от оригиналните документи, издадени от Моушънспортс ООД  и Формуляр за връщане (замяна) на продукт.
  • Продуктите не са използвани и не са прани.
  • Върху оригиналната опаковка на продукта, кутия или плик, не трябва да са лепени никакви материали, тиксо, товарителници и други.
  • Не се приема връщане на бельо, чорапи и продукти брандирани по желание на Клиента.

Съгласно разпоредбите на ЗЗП, Моушънспортс ООД възстановява на Клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която е упражнено правото за връщане на стоката.

Моушънспортс ООД не носи отговорност при попълнени неверни данни или непопълнени данни по време на регистрация, както и във формулярите за връщане на стока, от които може да произтече удължаване на срока за възстановяване или възникване на други неудобства за Клиента.

Моушънспортс ООД запазва право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно.